• Even voorstellen

  • Mijn naam is Karin van Manen-Houtenbos. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in gezondheid en met name in alternatieve geneeswijzen. In 2009 ben ik zelf voor de eerste keer behandeld met acupunctuur wegens menstruatieklachten. En ik merkte direct resultaat! Mijn nieuwsgierigheid en belangstelling waren gewekt! Na eerst zelf boeken verslonden te hebben over acupunctuur en Chinese geneeswijzen ben ik gestart met de Basisvakopleiding Chinese Geneeskunde. Daarna volgden de Hbo-opleidingen Acupunctuur en Westerse Medische Basiskennis.

    Een voor mij belangrijk “punt” is dat het lichaam, door acupunctuurpunten te prikken, zelf wordt aangespoord om de energiebalans te herstellen. Niet alleen de symptomen worden verminderd of opgelost, maar ook wordt bekeken wat de onderliggende oorzaak van de klacht kan zijn.

    En zeker niet onbelangrijk, acupunctuur kent zo goed als geen bijwerkingen!

    Mijn droom een eigen acupunctuurpraktijk te starten, is uitgekomen!