• Cosmetische acupunctuur

 • In goede gezondheid oud worden, dat wil iedereen! En graag mooi oud worden! Een behandeling met cosmetische acupunctuur is een verjongingskuur voor uw gezicht. Uw huid krijgt een frisse uitstraling, fijne lijntjes verdwijnen en diepere rimpels worden minder zichtbaar.

  Hoe werkt cosmetische acupunctuur?

  Dunne naaldjes worden aangebracht in de huid waardoor de spierspanning en de doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels worden bevorderd.  Dit zorgt voor een frisse en gezonde uitstraling.Tevens wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd om van binnen uit een rimpel op te vullen.

  Bij cosmetische acupunctuur richten we ons niet alleen op uw gezicht. Heeft u lichamelijke of psychische klachten, dan kan dat zich uiten in uw gezicht. Uw gezicht weerspiegelt uw interne gezondheid. Bij een behandeling wordt daarom altijd gekeken of uw interne gezondheid in evenwicht is. Als dat niet het geval is, nemen we dat ook mee in de behandeling.

  Hoeveel acupunctuur behandelingen heb ik nodig?

  Natuurlijk begint de eerste behandeling met een uitgebreid intakegesprek. Uw wensen worden besproken en er wordt een behandelplan opgesteld. In het algemeen is er na 5 à 6 behandelingen resultaat zichtbaar en treedt er met 12 behandelingen duidelijk effect op.

  Afspraak maken

  Is een behandeling cosmetische acupunctuur iets voor u? Maak dan een afspraak.